Assessoria d'empreses per a Pymes i particulars

Som el millor aliat de les Pymes i les empreses de Granollers. Descobreix el nostre servei d'assistència jurídica en Dret Mercantil, Dret Civil, Dret Laboral i Administratiu. Assistència especialitzada per a fer front a tràmits i problemes legals, però també en la gestió de nòmines, impostos, subvencions i fusions per a empreses situades a la comarca del Vallès Oriental.

Consultoria per a empreses a Barcelona

Assessoria d'empreses per a Pymes i particularsDonem suport i assessoraments als nostres clients, tant Pymes com particulars o autònoms, en matèria de comptabilitat, fiscalitat, laboral i jurídica. Un servei que adaptem a les necessitats de cada negoci, 100% personalitzat.

Estem al teu servei per a ajudar-te a realitzar qualsevol mena de tràmit legal amb l'Administració, amb els clients de la teva societat o amb els teus propis treballadors. Si necessites concursar en alguna subvenció o ajuda pública, vols que analitzem l'estat financer actual de la teva empresa o cerques una nova estratègia de màrqueting i xarxes socials, posa't en contacte amb Ratio Summa.

Entre altres serveis, podem ajudar-te a gestionar de manera eficient tasques que, a vegades, consumeixen el vostre temps i esforç.

 • Assessorament i consultes

  Acudeix a les nostres oficines i explica'ns el teu projecte. Et farem recomanacions per a ser més eficients i rendibles.

 • Impostos i taxes.

  Fem esborranys de la declaració de la renda, impost de successions i donacions, així com transmissions i herències.
 • Ajudes i subvencions.

  Si la teva empresa compleix els requisits per a accedir a alguna ajuda pública o subvenció, lliurarem dins del termini i en la forma escaient tots els documents perquè puguis aprofitar-la i justificar-la.

 • Jurídic

  Tots els aspectes legals que envolten a una Pyme estaran cuidats amb Ratio Summa.

Gestoria per a empreses i autònoms

Si encara tens dubtes, descobreix tots els serveis que Ratio Summa ofereix als seus clients, siguin Pymes, autònoms o particulars.

Assessoria d'empreses
 • Assessoria Fiscal

  – Impostos, taxes i tributs amb l'administració

 • Assessoria Comptable

  – Informes sobre la comptabilitat i solucions per a optimitzar el rendiment de l'empresa.

 • Assessoria Mercantil

  Fusions o contractes amb proveïdors i creditors.

 • Assessoria Laboral

  Contractes dels treballadors, nòmines, baixes i prestacions.

Si necessites ajuda amb alguna d'aquestes tasques, necessàries per al correcte funcionament del teu negoci, contacta ara amb Ratio Summa en el 931 768 296 o, si el prefereixes, en la nostra oficina situada a C/Barcelona 3-5, 2º (Granollers, Barcelona – 08401).